Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

«Νέο κατάστημα στον Κορυδαλλό…»: «Πάρτι» στο twitter με την σύλληψη του Ριχαρδου, γνωστού ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ξανά ο γνωστός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος», Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς. Ο ίδιος συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων...
που έκαναν συστηματικά λαθρεμπόριο χρυσού, τον οποίο διοχέτευαν στο εξωτερικό. Στο Twitter οι χρήστες «πήραν φωτιά» με τις ατάκες τους προσφέροντας άφθονο γέλιο. Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets:
Πάνε αυτές οι μέρες που η ελληνική τηλεόραση δίδασκε ήθος και ακεραιότητα. Μένιο μου που είσαι; Ριχάρδε μου, παλικάρι μου, άγιε μου άνθρωπε που μας έσωσες τη δύσκολη στιγμή η φυλακή τρώει τα καλύτερα παιδιά.
Αυτά τα χαμόγελα θα μας λείψουν. + = 🥰
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Stamatina Stamatakou
Δεν είναι μόνο οτι έκανε λαθρεμπορία χρυσού ο .
Είναι ένα διαρκές έγκλημα και μόνο, που εκμεταλλευόταν την απελπισία, τη φτώχια,την αξιοπρέπεια ανθρώπων ρημαγμένων από τη κρίση.
Γι αυτό του αξίζει κάθε είδους καταδίκη!
25 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive