Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Χριστέ μου, ΠΟΣΟ ρόμπες θα μας κάνει ακόμα το ζαβό; Το Twitter «τρολάρει» τον Α.Τσίπρα για την «μεταφορά» του Χίτλερ και του Μουσολίνι στον Α΄ΠΠ!




Ο Αλέξης Τσίπρας «άφησε εποχή» μιλώντας στο πλαίσιο των εργασιών του Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη καθώς έκανε αναφορά με τις γνωστές «αριστερές» κορώνες στους γνωστούς δικτάτορες του παρελθόντος Μ.Μουσολίνι και Α.Χίτλερ μπερδεύοντας όμως ότι η υπό εορτασμό επαίτειος ήταν η λήξη του Α' ΠΠ και όχι του Β' ΠΠ  «Ακροδεξιοί και εθνικιστές έχουν το δικό τους σχέδιο που είναι σαφές και διαχρονικό. Διαίρεση της κοινωνίας, στοχοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, καλλιέργεια του φόβου, επίκληση ενός εθνικού μεγαλείου, το οποίο δε χωράει κανέναν άλλο πέρα από τους εκλεκτούς.  
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, απευθύνθηκαν σε κοινωνίες καθημαγμένες, στις οποίες κυριαρχούσε ο φόβος και η απόγνωση....
Οι κυρίαρχες ελίτ ήταν απολύτως ανυπόληπτες. Ήταν οι άνθρωποι που έστειλαν τα παιδιά τους σε ένα πόλεμο, που εκ των πραγμάτων, δεν γινόταν να κερδίσει ουσιαστικά κανείς. Φασισμός και ναζισμός είναι απάνθρωπες ιδεολογίες, είναι όμως πανίσχυρες διότι απευθύνονται σε ένστικτα. Σε συνθήκες πολέμου, επικρατεί το ένστικτο της επιβίωσης. Μετά τον πόλεμο όμως, ο ηττημένος, διακατέχεται το ένστικτο της εκδίκησης. Εκεί πάτησαν οι δημαγωγοί της περιόδου» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.  Αυτοί που αντέδρασαν άμεσα είναι χρήστες του Twitter, οι οποίοι είδαν τον πρωθυπουργό να μετατρέπει το event του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, σε event για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.  Βέβαια εδώ μετέτρεψε ένα «ΟΧΙ» σε δημοψήφισμα σε «ΝΑΙ» οπότε δεν δυσκολεύτηκε να κάνει και μια «μικρή» ιστορική αλλαγή.  Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται.  Πλέον όμως τα social media είναι πανίσχυρα και έτσι όχι μόνο δεν έμεινε ασχολίαστο το γεγονός αλλά με το μη κολακευτικό  #Στοκος_Τσιπρας, την «έπεσαν» στον πρωθυπουργό...








Ο Νταρθ Βέιντερ κι ο Όμπι Ουάν Κενόμπι απευθύνθηκαν σε κοινωνίες καθημαγμένες, στις οποίες κυριαρχούσε ο Νόμος των Τζεντάι και το φωτόσπαθο.

28 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό






Ο Έλληνας της άνω κ κάτω πλατείας, ο πιστολέρο των δανείων, οι ευαγγελιστές της δραχμής και οι ανιστόρητοι, αριστεροί ινστρούχτορες - κατσαπλιάδες των καφενείων, έχουν επιτέλους τον ΠΘ που τους αξίζει.

33 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό






5 χρόνια στο Πολυτεχνείο και δεν έμαθε ποια είναι η γωνία των 360° και περιμένατε να ξέρει για τον ΑΠΠ, που διδάχθηκε μέσα σε πέντε διδακτικές ώρες;
Πάντως μπράβο του που έχει ακουστά τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι..όχι μπράβο του..να τα λέμε αυτά.

68 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό









Εκεί που πήγαινε ο Οδυσσέας να βρει το χρυσόμαλλο δέρας, του την πέφτει ο Χίτλερ & του κλείνει τα αυτιά

Δίνει μια ο Ιάσωνας & πετάει πρώτα τον Μουσολίνι στη θάλασσα που είχε γίνει κουλουβάχατα με τον Φρίξο & μετά δένει τον Χίτλερ & τον πετούν στη μάχη του Σομ

43 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό






Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Στόκος ξεστόκος ο τα 50 εκ. του Σόρος τα μασούλησε και αβαβα και τσιμουδιά....

Τέτοια ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

34 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό









Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Σήμερα με το tweet του το τερμάτισε....
Αλήθεια υπάρχει ακόμα κόσμος που τον υποστηρίζει;;

30 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό






-Ήσουν εσύ πρώτο Παγκόσμιο?
-Όχι ρε. Εσύ?
-Όχι. Και τι τις λέει τέτοιες μαλακίες το ζαβό?
-Ε.... χαίρω πολύ. Εμένα Ρωτάς?

36 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive