Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Πυροβολισμοί στην Ιερά Οδό - Συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο Lohan

Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροβολισμοί στην Ιερά Οδό - Συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν ενημερώθηκε για πυροβολισμούς έξω από το νυχτερινό κέντρο Lohan  στην Ιερά Οδό στον αριθμό 32.  Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο περισυνέλεξαν συνολικά επτά κάλυκες από πυροβόλο όπλο.  Μέχρι στιγμής...
δεν έχουν υπάρξει αναφορές για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές από τους πυροβολισμούς. Για την υπόθεση έχουν γίνει εννέα προσαγωγές ατόμων που έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια.  Ένας άντρας από το Καζακστάν, ο οποίος είχε μαζί του όπλο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο ομάδες έξω από νυχτερινό κέντρο Lohan στην Ιερά Οδό, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πάνω του βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο θα σταλεί στα εργαστήρια για να διαπιστώσουν οι Αρχές αν πρόκειται για αυτό με το οποίο ο άντρας πυροβόλησε επτά φορές έξω από το μαγαζί. Για την υπόθεση έχουν γίνει εννέα προσαγωγές ατόμων από την αστυνομία που έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια.  Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ είναι να πρόκειται για συμπλοκή ατόμων.  Λόγω των ερευνών που διεξάγονται η κυκλοφορία στην Ιερά Οδό είχε διακοπεί στο τμήμα της  έξω από το νυχτερινό κέντρο Lohan .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive