Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ "ΖΩΟ"; ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ κ.λ.π. ΤΙ ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αγέλη λύκων κατασπάραξε κοπάδι με πρόβατα

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο καθώς μέσα σε λίγες ημέρες ακόμα ένα περιστατικό με νεκρά αμνοερίφια σημειώθηκε σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής που "κάτι" τα στράγγισε πίνοντας ΟΛΟ το αίμα τους απο 2 τρύπες κάτω απ το σαγόνι τους, χωρίς να υπάρχει ίχνος αίματος ΠΟΥΘΕΝΑ τριγύρω....
Οι πρώτες εκτιμήσεις από το προηγούμενο περιστατικό που έκαναν λόγο για άγρια σκυλιά φαίνεται να μην ευσταθεί καθώς πλέον τα σημάδια που αφήνουν πίσω τους τα άγρια ζώα, χωρίς ακόμα να μπορούν να τα προσδιορίσουν ακριβώς, είναι πανομοιότυπα με όλα τα άτυχα πρόβατα να έχουν δεχθεί επίθεση στο λαιμό κάτω από το σαγόνι.
Αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα των νεκρών αιγοπροβάτων του βρέθηκε ακόμη ένας αγρότης την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 σε αγροτική τοποθεσία των Λευκακίων στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
Το νέο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου και είναι το δεύτερο μέσα σε μια εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή .
Τα άγνωστα ζώα ;; κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στην περίφραξη του ποιμνιοστασίου και να επιτεθούν στα ανυπεράσπιστα αιγοπρόβατα.
Όταν οι ιδιοκτήτες επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί για να δουν τα ζώα ,αντίκρισαν σκηνές φρίκης με πέντε κατσίκια και πρόβατα νεκρά και άλλα τραυματισμένα .
Οι κτηνοτρόφοι της περιοχή ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο από τις υπηρεσίες και να εντοπιστούν οι εισβολείς που επιτίθενται στα αιγοπρόβατα και τους πίνουν το αίμα
Οι αγρότες ισχυρίζονται πως τα ζώα αυτά που επιτέθηκαν στα αιγοπρόβατα δεν μπορεί να είναι σκυλιά αλλά κάτι άλλο που ακόμα δεν μπορούν να προσδιορίσουν, αφού τα ζώα τους δεν έχουν ίχνος αίματος, ούτε πάνω τους ουτε στο έδαφος που πουθενα γύρω, ενώ εντόπισαν και τα ίχνη τους σε σημείο όπου έγινε η εισβολή στο ποιμνιοστάσιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive