Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

«Ξεφυτρώνουν» παντού και ζητάνε αναγνώριση της «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτά είναι τα ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ των "Πρεσπών" . Με την εθνοκαταστροφική Συμφωνία των Πρεσπών να αναμένεται να κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, «πάρτι» κάνουν οι διάφορε συλλογικότητες και οργανώσεις που απαιτούν αναγνώριση … «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα!...
  Το el.gr εδώ και καιρό σας έχει ενημερώσει για τις άκρως ύποπτες κινήσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Βόρεια Ελλάδα.  Θυμηθείτε: Δείτε τι συμβαίνει ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Σκόπια: «Απαγορεύουν» τους μακεδονομάχους στα σχολεία – Υπό «ελληνική κατοχή» η Μακεδονία  Πληθαίνουν οι φωνές για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα – Τι ζήτησαν ενώπιον του Ν.Κοτζιά; (ΒΙΝΤΕΟ)  Έτσι λοιπόν με νέο…παράρτημά τους αυτή τη φορά στις Σέρρες, οι αυτοαποκαλούμενοι «Μακεδόνες» ζητούν ελέω των εξελίξεων στο Σκοπιανό να αναγνωριστεί με κάθε επισημότητα η «μακεδονική μειονότητα», με ό,τι τυχόν προνόμια συνεπάγεται αυτό.   Μάλιστα ο νέος αυτός Σύλλογος φέρει την ονομασία: «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ‘Κύριλλος και Μεθόδιος’».   Από κοινού με την φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» που εδρεύει στην Φλώρινα, ο παραπάνω σύλλογος….αγωνίζεται και για αυτός για τα δικαιώματα της δήθεν μειονότητας.   Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα φυσικά δίνει και παίρνει.   Αλήθεια, ποιος ή ποιοι χρηματοδοτούν τέτοιου είδους οργανώσεις και συλλόγους οι οποίοι πρωτίστως προσβάλλουν τους αληθινούς Μακεδόνες, δηλαδή τους Έλληνες;   Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive