Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο λαό και στην ΕΛΛΑΔΑ. Ο... «προοδευτικός» Καμίνης θέλει να παραδώσουμε την Μακεδονία και καταδικάζει τις μαθητικές καταλήψεις!

Ο... «προοδευτικός» Καμίνης θέλει να παραδώσουμε την Μακεδονία και καταδικάζει τις μαθητικές καταλήψεις!

Στη συνηθισμένη «καραμέλα»  της ρητορικής του «μίσους», που πάει με όλα,  κατέφυγε ο απερχόμενος Δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης καταδικάζοντας τις καταλήψεις των σχολείων για τη Μακεδονία, αδυνατώντας να αντιληφθεί και να κατανοήσει τι σημαίνει η λέξη πατρίδα για τη νεα γενιά. Ο Καμίνης σε δήλωσή του αναφέρει:...
  «Η ακροδεξιά ρητορική του μίσους δεν έχει καμία σχέση με τον πατριωτισμό, δεν έχει καμία θέση στα σχολεία. Οι μαθητές ανέκαθεν αγωνίζονταν κατά του φασισμού και υπέρ της ελευθερίας. Δεν θα παραδώσουμε τα σχολεία στη Xρυσή Aυγή και στις παραφυάδες της».

1 σχόλιο:

  1. Τα διδυμάκια της προδοσίας Μπουτάρης και Καμίνης. Μαζί ήρθαν μαζί αποχωρούν. Δεν έχει πλέον μάσα, αποσύρονται προσωρινά για να ξαναεπανέλθουν. Πως το είπε το ωραίο ο Μπουτάρης "Το δημαρχιλίκι δεν είναι επάγγελμα", (είναι "ΜΠΊΣΝΑ") για του Μπουτάρηδες και Καμίνηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive