Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΝΔ για Τσίπρα: Γελούσε ΣΑΝ βλάκας την ώρα που χλεύαζαν ΧΥΔΑΙΑ τη χώρα μας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Η φανερά αμήχανη αντίδραση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ερώτηση που του απηύθυνε χθες γερμανός δημοσιογράφος, όταν ο έλληνας πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στο συνέδριο του SPD, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. 
Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν την έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα με τον εξής τρόπο:...

«Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενά του στις διεθνείς επαφές του, ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του SPD πήγε ένα βήμα παραπέρα: γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας. Αυτή δεν μπορεί να είναι η εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα».
Υπενθυμίζεται ότι ο γερμανός δημοσιογράφος έθεσε στον έλληνα πρωθυπουργό το ακόλουθο ερώτημα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;» Η ερώτηση αυτή έκανε μάλιστα την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.
Ο Αλέξης Τσίπρας, αντί να βάλει το συγκεκριμένο δημοσιογράφο στη θέση του και να απαντήσει όπως θα έπρεπε στην εν λόγω προσβολή, παρέμεινε απλώς χαμογελαστός και εμφανώς αμήχανος, προσπαθώντας να αρθρώσει κάτι, χωρίς ποτέ να τα καταφέρει.
Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας έριξε την μπάλα στην εξέδρα, απαντώντας στο δημοσιογράφο πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε τη γερμανίδα βουλευτή Αντρέα Νέιλς να μιλά με έναν τόσο αριστερίστικο λόγο, που τον έκανε να αισθάνεται άνετα στο συνέδριο του SPD.
Αυτή η φράση ενθουσίασε την κυρία Νέιλς, που καθόταν δίπλα του, σε τέτοιο βαθμό, που του έδωσε ένα φιλί, κάνοντας ξανά την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.
Κο

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...ΑΑΑ..ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΔΕΡΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΓΕΛΑΕΙ....
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive