Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Η χαρτογράφηση των αξιόπιστων συμμάχων μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ..... αλα Σορος. ΦΩΤΟ

Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα της Ιταλίδας δημοσιογράφου Maria Giovanna Maglie.

Στο αρχείο αυτό , εμπεριέχονται όλοι οι αξιόπιστοι σύμμαχοι του Σόρος , στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...
-Ο Σόρος είναι αυτό το γνωστό υποκείμενο ,που παίζει τον ρόλο του φιλάνθρωπου και του φιλεύσπλαχνου, για τα ανθρώπινα δικαιώματα , την μετανάστευση , και του κώλου τα 9μερα , σπρώχνοντας πακτωλούς χρημάτων μέσω της παράγκας που έχει στήσει με ονομασία "Open Society Foundations " ,https://www.opensocietyfoundations.org/, για να πετύχει το σχέδιο τον κοσμοεξουσιαστών, αφού πρώτα έχει γίνει η ζημιά απο τα αφεντικά του σε όσες χώρες έχουν βάλει τα βρωμόχερα τους.-

To Open Society European Policy Institude (https://www.opensocietyfoundations.org/about/offices-foundations/open-society-european-policy-institute), όπως φαίνεται στην πάνω εικόνα με την κόκκινη υπογράμμιση είναι ο "ρουφιάνος" , του Open Society Foundations , ένα κομμάτι δηλαδή της παράγκας που έχει στήσει αυτό το ερπετό που ονομάζεται Σόρος.

Ανάμεσα στους αξιόπιστους συμμάχους του Σόρος ,σύμφωνα με το αρχείο,  απο Ελληνικής πλευράς βρίσκονται οιυποτακτικοί ,  Δημήτρης Παπαδημούλης,  Γιώργος Κατρούγκαλος ,  Σοφία Σακοράφα,  Κύρκος Μιλτιάδηςκαι ο επαναστάτης της δεκάρας ,που ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν ήξερε όπως μας λέει  ο Μανώλης Γλέζος.Εκτός απο αυτούς είδαμε και κύπριους υποτακτικούς του Σόρος , όπως η Ελένη Θεοχάρους(Συνδεδεμένη με τους  Lions και τους Rotary, σύμφωνα με το αρχείο) , τον Συλικιώτη Νεοκλή , ευρωβουλευτή των ΑΚΕΛ , και τον Χατζηγεωργίου Τάκη , δημοσιογράφο.

Φυσικά δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει ο Σόρος , στην λίστα των υποτακτικών του και την Ισπανία ... και πιο συγκεκριμένα τον λαοπρόβλητο πριν αρκετό διάστημα ηγέτη των Podemos , IGLESIAS PABLO και την KELLER FRANZISKA απο την νεολαία των "πράσινων"  στην Γερμανία ,'οπως και την Μαρτίνα Αντέρσον απο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν είπαμε ;;;
Το "παιδί" με τους υποτακτικούς του Σόρος. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι.




Παρακάτω οι υποτακτικοί του Σόρος σε Ελλάδα και Κύπρο.



ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ;;;; ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;; 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ
Συμπέρασμα:
Την Κυριακή των εκλογών αλλάξτε πλευρό και κοιμηθείτε!!!
photognomon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive