Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτες σκηνές κατά την έφοδο αστυνομίας σε κλαμπ οργίων - Δείτε φωτο & βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Оперативники наведались в БДСМ-клубΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ένα κλαμπ οργίων στη Ρωσία με τους θαμώνες να κάνουν πλονζόν στο πάτωμα για να κρυφθούν όταν εισέβαλαν αστυνομικοί συνοδεία καμερών.  Στις εικόνες διακρίνονται άνδρες και γυναίκες να προσπαθούν να καλύψουν τα πρόσωπά τους καθώς οι αστυνομικοί τους διατάζουν να πέσουν στο πάτωμα...
ενώ ο επικεφαλής αξιωματικός της επιχείρησης ακούγεται να λέει στους υφισταμένους του «είναι σαδομαζοχιστικό το κλαμπ. Δεν πειράζει κι αν πονέσουν».  Οι σκηνές πιστεύεται ότι εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ του Ροστόφ επί του Ντον, μιας παραποτάμιας πόλης στη βορειοανατολική άκρη της Μαύρης Θάλασσας, στην Αζοφική Θάλασσα, αν και η αστυνομία αρνήθηκε να αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία. 
Απίστευτες σκηνές κατά την έφοδο αστυνομίας σε κλαμπ οργίων - Δείτε βίντεο
Άλλα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το κλαμπ των οργίων ήταν στο Βλαδιβοστόκ ή το Χαμπαρόφσκ της ρωσικής Άπω Ανατολής.  «Στο βίντεο διακρίνονται σχεδόν γυμνές γυναίκες και άντρες πλήρως ντυμένοι να κείτονται στο έδαφος, ενώ αστυνομικοί ελέγχουν τους χώρους», ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ του ένα κρατικό δίκτυο της ρωσικής τηλεόρασης.  Ένας αστυνομικός ακούγονται να ρωτά ένα μέλος του προσωπικού ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ και που βρίσκεται. «Δεν είναι εδώ. Απλώς αφήνει τα χρήματα για μας», του απάντησε.  Η αστυνομία του Ροστόφ επί του Ντον δεν επιβεβαίωσε την έφοδο στο κλαμπ, αλλά μια πηγή ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στις 4 Νοεμβρίου:
Αποτέλεσμα εικόνας για «είναι σαδομαζοχιστικό το κλαμπ. Δεν πειράζει κι αν πονέσουν»
 «Συνήθως η αστυνομία πραγματοποιεί εφόδους σε κλαμπ, όπου κοπέλες κάνουν “κονσομασιόν” καθώς αυτό απαγορεύεται στη Ρωσία. Σε τέτοιες περιπτώσεις το ανακοινώνουν αμέσως, αλλά αυτή τη φορά δεν το έκαναν, αν και δεν ανακοινώθηκε η τοποθεσία. Κι αυτό σημαίνει ή ότι το κλαμπ πλήρωσε την αστυνομία, ή ότι δεν παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες, άρα ήταν νόμιμο και δεν συνέτρεχε λόγος εφόδου».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive