Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ελευθερος ο Γιάννης Μπολέτσης μετα την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Τι συνέβη; Είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε το όνομά του. Το ακούσαμε, μάλλον το διαβάσαμε δίπλα σε μια απόφαση. Αυτή της αποφυλάκισής του.....
Στον επιχειρηματία επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς και χρηματική εγγύηση 8000 ευρώ. Αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης λίγες ημέρες μετά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται υπόθεση παραδικαστικού κυκλώματος. Ο Γ. Μπολέτσης που εμφανίστηκε αυτοβούλως στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών μετά από φυγοδικία 8 ετών βγαίνει από τη φυλακή με βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημά του στο οποίο επικαλέστηκε πλην των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και την απαλλακτική για τον ίδιο πρόταση του εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive