Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Θα μας τρελάνει ο Τατσόπουλος! Ιδού γιατί μπήκα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ – «Δεν έγινα δεξιός»

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέτρος Τατσόπουλος
Την απόφασή του να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι ιδέες του είναι μειοψηφικές στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης....
  «Δεν έγινα κεντροδεξιός, πόσο μάλλον δεξιός» υποστήριξε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.  Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα», ξεκαθάρισε ότι «πάω σ” ένα κόμμα, το οποίο δεν ενστερνίζεται τις ιδέες μου», καθώς «ξέρω ότι αυτές είναι μειοψηφικές».  «Παλεύω όμως, για να γίνουν πλειοψηφικές» έσπευσε να προσθέσει, παραθέτοντας τους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν στην απόφαση συστράτευσης με τη Ν.Δ.  «Παλεύω ακόμη, για να διώξω τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη στη μεταπολιτευτική ιστορία» συμπλήρωσε, τονίζοντας την ανάγκη αποχώρησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία.  Παρατήρησε παράλληλα, ότι «ο βαθμός προοδευτικότητας που θα κρατήσει η Ν.Δ., δεν θα είναι μεγαλύτερος από αυτό που θέλει να επιβάλλει η ίδια η κοινωνία»  Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει με νόημα, ότι «το δικό μου άλμα από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. δεν είναι μεγαλύτερο από το άλμα του ΣΥΡΙΖΑ του 2012 στον ΣΥΡΙΖΑ του 2015».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive