Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Από το βάθρο στο χειρουργείο ο Λευτέρης Πετρούνιας

Μετά το Χρυσό Μετάλλιο στο Κατάρ, ο αθλητής ετοιμάζεται για την επέμβαση που…άφησε κατά μέρος, λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.  Μετά το Χρυσό Μετάλλιο στο Κατάρ, ο Λευτέρης Πετρούνιας ετοιμάζεται για την επέμβαση που…άφησε κατά μέρος, λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος....

Την Κυριακή ο Πετρούνιας πέταξε για Γαλλία, συνοδευόμενος από τους δικούς του ανθρώπους και τον γιατρό της Ομοσπονδίας και σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένο να μπει για επέμβαση στο χειρουργείο Ιατρικού Κέντρου που εξειδικεύεται στην αποκατάσταση ορθοπεδικών προβλημάτων, όπως αυτό στον αριστερό ώμο του Έλληνα Ολυμπιονίκη.
«Φοβάμαι λίγο την επέμβαση, γιατί δεν έχω χειρουργηθεί στον ώμο άλλη φορά, αλλά ανυπομονώ να γίνει, γιατί κουβαλάω αυτό τον πόνο εδώ και δέκα μήνες και δεν αντέχω άλλο», δήλωσε ο Πετρούνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive