Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!

Δείτε θέαμα, δείτε εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το πολυκατάστημα "Μουστάκας". Εκεί που θα περνάνε σε λίγες μέρες οι...ευτυχισμένες οικογένειες για να πάρουν τα δώρα στα παιδιά τους, απ'έξω θα βρίσκονται τα...παιδιά με τα σπίρτα προσπαθώντας να ζεστάνουν το κοκαλάκι τους.... Η τραγωδία της οικονομικής κρίσης την οποία έφτιαξαν οι οικονομικοί δολοφόνοι σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες. Οι άστεγοι πληθύνονται εξαιτίας της πολιτικής Τσίπρα-Καμμένου οι οποίοι συνέχισαν με τον πιο ωμό-χυδαίο τρόπο να υπηρετούν το σχέδιο των δολοφόνων της Ελλάδος 
Ο Γιάννης Νέστορας  που μας έστειλε και ανάρτησε τις φωτογραφίες του σημειώνει: "Ερμού, ώρα αιχμής... Κουντουρα , Καμινη, Δουρου σας αρέσει το θέαμα;;.. Διακόσια μέτρα από το βράχο Ακρόπολης.... Πόσο ζώα είστε τελικά;;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive