Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αποκαλυπτήρια για την μυστική σύμβουλο του Τσίπρα Anne-Laure Kiechel της τράπεζας Rothschild. Η σχέση της με την Περιστέρα

Η δυναμική Γαλλίδα και άτυπη μυστική σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, πρόκειται να «αποκαλυφθεί» σε λίγες ημέρες στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Στο Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί... από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου 2019 αναμένεται να λάβει μέρος και η διάσημη οικονομολόγος της γνωστής επενδυτικής τράπεζας Rothschild, Anne-Laure Kiechel, η οποία αποτελεί τον διεθνή «κόουτς» του Αλέξη Τσίπρα έναντι των ξένων κυβερνήσεων, αλλά και των διεθνών οικονομικών οργανισμών. Η Anne-Laure Kiechel θα μιλήσει πρώτη φορά μπροστά σε ελληνικό, κυρίως, κοινό, περιγράφοντας μέσω της παρέμβασής της στο διεθνές φόρουμ τις οικονομικές «επιτυχίες» του Ελληνα πρωθυπουργού. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και η φιλική σχέση που έχει αναπτύξει με την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα. Οι δύο κυρίες παρά το ιδεολογικό χάσμα που προφανώς τις χωρίζει ανταλλάσσουν απόψεις επί παντός επιστητού, από την πολιτική μέχρι τη… μόδα. Εξάλλου, τον τελευταίο χρόνο η αλλαγή της Περιστέρας – σε στιλιστικό επίπεδο – είναι εμφανής. Σημειώνεται ότι το κορυφαίο στέλεχος της Rothschild συμμετέχει και σε ταξίδια στελεχών της κυβέρνησης, όπως το προηγούμενο έτος στο Ισραήλ σε επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου έδωσε το «παρών» στην ετήσια συνάντηση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Μπαλί, όπου παρέστη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive