Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: ΤΩΡΑ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 20 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΦΩΤΟ

karathanos_main01
Kατά νεώτερες πληροφορίες πάνω από 20 άτομα έχουν προσαχθεί και έχουν απομονωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αρχές που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη.  
Αλβανικό πογκρόμ κατά Ελλήνων στη Βόρεια Ήπειρο: Μαζικές συλλήψεις μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα (upd,φωτό)
Νωρίτερα: Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από τα χωριά της περιοχής της Βορείου Ηπείρου, έχουν συλληφθεί...
στο δρόμο από τους Βουλιαράτες και φεύγοντας από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, 4 άτομα από την Αλβανική αστυνομία και κρατούνται με άγνωστες κατηγορίες στο Α.Τ Αργυροκάστου.  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τέσσερα κορυφαία στελέχη της ομογένειας στη Βόρεια Ηπειρο. Πρόκειται για τους Μπάμπη Καραθάνο- Πρόεδρο Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Θωμά Στέφο Πρώην μέλος Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ ΟΜΌΝΟΙΑ ,Χρήστο Ντούτση- πρώην Έπαρχο Άνω Δρόπολης, Αντρέα Κούρτη, Σύμβουλο Δήμου Ηλιούπολης  O Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος,  ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, ειναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του απο τις αλβανικές Αρχές.  Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την κηδεία του Κ. Κατσίφα, πλήθος κόσμου έκανε πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του, στον δρόμο Αργυροκάστρου – Κακαβιάς.  Εως αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές για το λόγο της προσαγωγής και ανάκρισης των τεσσάρων ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει συνολικά με τους άλλους 20.  Ψάχνουν ιστορίες οι Αλβανοί και προκαλούν.  
Ο Αλβανός ιστορικός Arben Lalla δημοσίευσε φωτογραφία του συνταγματάρχη ε.α. των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, κ Ανέστη Κατσή.    

Σύμφωνα με τον Llalla, ο Έλληνας πρώην ανώτερος αξιωματικός τράβηξε φωτογραφία από την περιοχή με την ελληνική σημαία και την έστειλε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας  δήθεν αντι-Αλβανικά συνθήματα.  «Υπάρχει η υποψία ότι συνοδεύεται από άλλα μέλη της διμοιρίας του, που είναι χωρίς στολή, να καλούν κατά των Αλβανών», δήλωσε στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ο γνωστός Αλβανός ιστορικός και ανθέλληνας Αρμπέν Λάλα.    

Οι αλβανικές υπηρεσίες πληροφοριών εντόπισαν στο λογαριασμό του Καραθάνου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την έκκληση του για διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία την ημέρα της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα.

Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του, έχουν άλλα να κάνουν αυτές τις ώρες. Να τάζουν αναδρομικά και προσλήψεις εξαγοράζοντας τις συνειδήσεις του πεινασμένου Λαού. Που καταντήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive