Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

σ,σ,σ,στ, ο "πολιτισμός" .. κοιμάται. Υεμένη: 85.000 παιδιά πέθαναν από πείνα – 8,6 εκατομμύρια παιδιά χωρίς πόσιμο νερό – 11.000.000 χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας.

Υεμένη: 85.000 παιδιά πέθαναν από πείνα – 8,6 εκατομμύρια παιδιά χωρίς πόσιμο νερό – 11.000.000 χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας. Από πείνα υπολογίζεται πως πέθαναν περίπου 85.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών μέσα σε τρία και πλέον χρόνια πολέμου στην Υεμένη (2015-2018), σύμφωνα με την ΜΚΟ Save the Children....
Ο πόλεμος στην Υεμένη στέρησε 8,6 εκατομμύρια παιδιά από την πρόσβαση σε νερό, αποχέτευση και τις υγειονομικές υπηρεσίες, δήλωσε την Πέμπτη η (UNICEF).
« Κάθε παιδί έχει το δικαίωμα πρόσβασης σε ασφαλές νερό και πρέπει να προστατεύεται από ασθένειες που προκαλούνται από το νερό, όπως η χολέρα », ανέφερε η οργάνωση.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι περισσότερα από 11 εκατομμύρια παιδιά της Υεμένης, που αποτελούν το 80% των παιδιών της χώρας, χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια.Από πείνα υπολογίζεται πως πέθαναν περίπου 85.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών μέσα σε τρία και πλέον χρόνια πολέμου στην Υεμένη (2015-2018), σύμφωνα με την ΜΚΟ Save the Children.
Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ έχει φθάσει στην Υεμένη και διεξάγει συνομιλίες με εκπροσώπους των Χούτι για μελλοντικές διαπραγματεύσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive