Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η Ιωάννα Τζάκη στα 54 χρόνια της


Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 54 ετών, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την «Αλληλλεγγύη» και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Διεύθυνσης Υγείας, Ιωάννα Τζάκη. Είχε πλούσια πολιτική, επαγγελματική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση, που ξεκίνησε από το 1978...
  Η Ιωάννα Τζάκη γεννήθηκε στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης και είχε μία κόρη, ενώ αποφοίτησε ως αριστούχος από το Οικονομικό Τμήμα της ΝΟΕ του ΑΠΘ και μιλούσε Αγγλικά και Ιταλικά.  Εκλέχθηκε νομαρχιακή σύμβουλος το 1998, το 2002 , το 2006 και το 2010 περιφερειακή σύμβουλους.  Το 2014 επανεκλέχθηκε για πέμπτη φορά Περιφερειακή Σύμβουλος, ενώ έχει Αντινομάρχης Ανάπτυξης Ν.Θεσ/νίκης.  Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 15.00 στον Ιερο Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive