Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Кόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμα. 3 κι ο κούκος 4 στο συνέδριο των συνωμοτών που ζήτησαν να μπει η «μακεδονική γλώσσα» που αναγνώρισε ο Τσίπρας στα Ελληνικά σχολεία (ΦΩΤΟ)

1
Το συνέδριο- γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων- σηματοδοτήθηκε με ένα μεγάλο πανό στα ελληνικά και στα σλαβικά, που τοποθετήθηκε στο κέντρο του χωριού Ξυνό Νερό, το οποίο οι Σλάβοι το αποκαλούν με σλαβική ονομασία....
  «Η εθνική και γλωσσική διαφορετικότητα, φορείς ανάπτυξης και όχι διακρίσεων. Αναγνώριση της μειονότητας ως ‘μακεδονικής’ των Σλάβων της Ελλάδας. Εισαγωγή της σλαβικής γλώσσας ως ‘μακεδονικής’ στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα», είναι τα μηνύματα στο Ξυνό Νερό της Φλώρινας κατά το 3ο Συνέδριο του Ουράνιου Τόξου, του κόμματος των Σλάβων στην Ελλάδα.  

Υπενθυμίζεται ότι η προεδρία του Ουρανιου Τόξου στις 19 Αυγούστου αντιτάχθηκε σε κάθε αλλαγή του συνταγματικού ονόματος του κράτους των Σκοπίων συντασσόμενη με τους πιο σκληρούς ψευτομακεδόνες σκοπιανούς. Στη χθεσινή διαδικασία που έγινε στο Ξινό Νερό,  παρευρέθηκαν καμιά 50αριά άνθρωποι, εκ των οποίων οι 10 – 15 ήταν ντόπιοι κάτοικοι του χωριού Ξινό Νερό (οι 2 – 3 από αυτούς οι υπεύθυνοι της αίθουσας) κι άλλοι τόσοι μπήκαν από τα Σκόπια. 

Η αίθουσα όμως είχε στηθεί για 100 συνέδρους αλλά τζίφος…  Τον αριθμό συμπλήρωναν οι 5 – 6 του ηγετικού κλιμακίου του Ουράνιου Τόξου και 2 – 3 Ελλαδίτες Γενίτσαροι και δικαιωματάκηδες εκπρόσωποι του Σόρος στην Ελλάδα! Έπαθαν λοιπόν το ίδιο κάζο που είχαν πάθει και πριν μερικές μέρες στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας, όταν πάλι τρεις κι ο κούκος διοργάνωσαν χοροεσπερίδα.  Παρά την αποτυχία τους όμως, το μέγεθος της πρόκλησης παραμένει μεγάλο, όχι μόνο λόγο της «ατζέντας» τους, αλλά γιατί υπάρχουν προδοτικοί και νεοταξικοί μηχανισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό που μπορούν (και το κάνουν) να μεγεθύνουν τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive