Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Οτι ΠΙΟ αισχρό, άδικο ΚΑΙ άτιμο. Φοροαπαλλαγή 25% του εισοδήματός της διεκδικεί η νομική σύμβουλος του Μαξίμου, Βασιλική Θάνου πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Αρείου Πάγου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασιλική Θάνου με τσιπρα
Την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν, αυτοκτονούν ή ξενιτεύονται η ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ αμοιβόμενη νομική σύμβουλος  του Μεγάρου Μαξίμου, Βασιλική Θάνου, προσέφυγε στο Μισθοδικείο  για να ζητήσει φοροαπαλλαγή κατά 25% του ακαθαρίστου εισοδήματος της για μια οικονομική χρήση (2011-2012). Ειδικότερα....
η κυρία Θάνου ζητάει την ανάκληση του καταλογισμού φόρου εισοδήματος των αποδοχών της που της επιβλήθηκε κατά ποσοστό 25% επί του ακαθαρίστου συνολικού φόρου για ένα έτος. Το ποσό δεν υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ. Στην αίτησή της επικαλείται την υπ΄ αριθμ. 89/2013 απόφαση του Μισθοδικείου σύμφωνα με την οποία τη φοροαπαλλαγή των βουλευτών τη δικαιούνται τόσο οι δικαστικοί όσο και οι εισαγγελικοί λειτουργοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίμαχη φοροαπαλλαγή έχει καταργηθεί και για τους βουλευτές και για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, με μεταγενέστερη νομοθετική ρύθμιση.
Πιο συγκεκριμένα το 2013 (απόφαση υπ´ αριθμόν 89/2013) το Μισθοδικείο είχε κρίνει ότι οι δικαστές και οι εισαγγελείς δικαιούνται, όπως και οι βουλευτές, να έχουν αφορολόγητο το 25% των ακαθαρίστων αποδοχών τους.
Σήμερα συζητήθηκε στο Μισθοδικείο η αίτηση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του η οποία κατά πάσα πιθανότητα και φυσκότατα θα είναι υπέρ της, γιατί ΠΩΣ να τα βαλει ο πρωτοδίκης με την ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive