Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Οσο και αστεια αν βρισκουμε μια θεωρια υπαρχουν παντα πραγματα που δεν εχουν εξηγηση…εκει σταματαει και το αστειο της υποθεσης !

Καλο ειναι καποια στιγμη ολοι μας να εχουμε την ικανοτητα να ξανακοιταξουμε οτι μας δοθηκε, να μπορεσουμε να αμφισβητησουμε ξανα τι μας δοθηκε ..οχι για να κανουμε μια νεα θεωρια αληθινη η να αποδειξουμε μια νεα αληθεια αλλα γιατι δεν υπαρχει καμια θεωρεια που να μην εχει βασιμα στοιχεια και παραξενιες …
οπου σε πολλες περιπτωσεις αυτες οι παραξενιες ειναι ιδιαιτερα μεγαλες!
Ερευνοντας το αγνωστο μπορει να οδηγηθεις σε σπουδαιες νεες ανακαλυψεις ακομα και αν ο λογος που ξεκινησες την ερευνα ηταν τελειως διαφορετικος ..!
Για να κλεισω αυτη το αρθρο ..το λαθος δεν ειναι να ασχοληθεις με κατι που σου ακουγεται τρελο, αστειο , και κανεις αλλος δεν το δεχετε…το λαθος ειναι να κλεισεις τα αυτια σου γιατι εισαι 100% σιγουρος οτι το συστημα που σε εκπαιδευσε σε αγαπαει τοσο πολυ που σου εδειξε αληθειες … και μονο αληθειες ..!
Το δογμα σε τιποτα δεν κανει καλο ..και ιδιαιτερα στην ερευνα ..αφηστε τον εαυτο σας να χαθει σε παραξενες θεωριες οσο και τραβηγμενες και αν ειναι .. ειναι σιγουρο οτι θα βρειτε στοιχεια που τουλαχιστον θα βαλουν το μυαλο σας να ιδρωσει ..!
Υπαρχουν παντα δεδομενα και πληροφοριες που απαιτουν μεγαλες εξηγησεις και απαντησεις ..και ομως κανεις δεν θελει να της δωσει και επιλεγει να κρυβεται πισω απο μια σταση ..επικοινωνιακη σταση ..λεγοντας απλα αυτα ειναι αστεια πραγματα …η κανοντας αποδομηση στους αληθινους ερευνητες ..!
Καποτε ενας κωμικος ειχε πει οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος να αγγιξει ενα παγκακι φρεσκοβαμενο αν του πεις προσεχε μην κατσεις μολις το εβαψαν γιατι θα σε αμφισβητησει …αλλα ποτε δεν θα αγγιξει η θα αναρωτηθει οτιδηποτε για μια αορατη εννοια οπως ο θεος για να δει αν υπαρχει!..
Δεν ειναι ντροπη να ψαχνεις ολα οσα οι αλλοι θεωρουν δεδομενο … αυτο σημαινει ερευνα ..και ας αποτυχεις ενα δισεκατομμυριο φορες… γιατι η ουσιαστικη αλληθεια και οι μεγαλες απατες σιγουρα χρειαζονται δισεκατομμυρια αποτυχιες για να τις αποκαλυψεις ..!
Stranger,…
Υ.Γ Πριν ξεκινησετε να αποδομειτε και να λετε , βρηκα ενα ταξιδι απο εκει προς τα εκει χωρις σταση … να ειστε σιγουροι οτι αν το κανετε τελικα αυτο το ταξιδι δεν θα γινει ποτε καμια σταση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive