Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΛΥΤΟ χάλι ακυβερνησίας. ΣΑΜΟΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σύλληψη αρχιφύλακα για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών (Φωτογραφία: ΕΛ.ΑΣ.)
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος αστυνομικού για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τις φωτοβολίδες. Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος....
 Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνελήφθη σήμερα (Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018), σε νησί του Βορείου Αιγαίου αστυνομικός (αρχιφύλακας) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα «όπλα», «την οπλοφορία – χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς» και «τις φωτοβολίδες και τα αθύρματα».
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία αλλοδαπού, σχετικά με τη δράση οργανωμένου κυκλώματος προμήθειας πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και διακίνησης παράτυπων αλλοδαπών, με τη συμμετοχή και αστυνομικού.
Ο συλληφθείς αστυνομικός προσδιορίστηκε ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας αναγνωρίστηκε από τον καταγγέλλοντα αλλοδαπό.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία και το αυτοκίνητο, καθώς και από την κατοχή του αστυνομικού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
  • (2) πιστόλια και (3) γεμιστήρες,
  • περίστροφο,
  • πιστόλι κρότου και γεμιστήρα,
  • πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων,
  • συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων,
  • ξύλινο ρόπαλο,
  • (2) μαχαίρια,
  • (238) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
  • (84) φυσίγγια κρότου,
  • (10) εκπαιδευτικά φυσίγγια,
  • (75) καψούλια για πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων,
  • (2) κινητά τηλέφωνα και (4) κάρτες SIM,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής καθώς και κάρτα αποθήκευσης (microsd).
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

1 σχόλιο:

  1. η ειδηση ειναι χαρακτηριστικη της παρακμης μας σε ολα τα επιπεδα,σε ολοκληρη την ελληνικη κοινωνια(ιδιωτες,σωματα ασφαλειας,διπλωματικο σωμα κλπ...)εχουν δυστυχως εισελθει εγκληματικα στοιχεια που βοηθουν στον λαθροεποικισμο της πατριδας μας(με οτι αυτο συνεπαγεται=εγκληματικοτητα,οικονομικη ζημια,ανεργια ελληνων,πληθυσμιακη αλλοιωσης της πατριδας μας σε οποιοδηποτε σημειο της επικρατειας κλπ...) και που καθρεφτιζει μια κοινωνια που εχει επελθει στην απολυτη παρακμη,

    οπως και στους αλλοδαπους λαθροδιακινητες και πλαστογραφους ολων των ειδων νομιμοποιητικων εγγραφων ομοιως και στα εγχωρια σκουπιδια να τον/τους στειλουν κατευθειαν σε καταναγκαστικη εργασια μεχρι την δικη του/τους ομοιως και μεχρι την αποφυλακιση του για 30 χρονια(για να μην πουμε οτι για τους συγκεκριμενους καραπροδοτες το μονο που θα τους αξιζε ειναι η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ καθως με την διαφθορα τους διαλυουν εσκεμμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη και υποσταση της χωρας και βαζουν σε κινδυνο την εθνικη ανεξαρτησια και κυριαρχια της πατριδας μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive