Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Στο Πλευρό του Πλεύρη το "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

«Παρών» στις δημοτικές εκλογές του 2019 δήλωσε ο «Ιδεολογικός Καθοδηγητής» της Δεξιάς, Κωνσταντίνος Πλεύρης. Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο «δάσκαλος», θα στηρίξει την προσπάθεια επιστημόνων και τεχνοκρατών που έχουν μελετήσει την περίπτωση της Αθήνας εξονυχιστικά, βγαίνοντας μπροστά, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας....
Από τα πρώτα που υπόσχεται η νέα αυτή η κίνηση, της οποίας την ονομασία θα μάθουμε σύντομα, είναι η πλήρης κατάργηση των δημοτικών τελών, η δημιουργία δημοτικής τηλεόρασης, η προσπάθεια για καλυτέρευση βιοτικού επιπέδου των Αθηναίων μέσω εξάλειψης συνθηκών τύπου Πεδίου του Άρεως και της «Αφρικανοποίησης» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά των περιοχών όπως Ομόνοια, Κυψέλη, Βάθη κλπ. Ύστερα απο σύμφωνη γνώμη όλων των συντελεστών του "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" αποφάσισαν την απεριόριστη στήριξη του υποψήφιου Δήμαρχου για τον Δήμο της Αθήνας του γνωστού πατριώτη Έλληνα κ. Κων/νου Πλεύρη, με σκοπό την αντιμετώπιση των Αθηναϊκών προβλημάτων σε άξια δημιουργικά πατριωτικά χέρια. Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για το καλό όλων όσων κατοικούν την ταλαίπωρη πρωτεύουσα της Ελλάδας που τείνει να γίνει ισλαμική επαρχία υπο μουσουλμανική κατοχή.

7 σχόλια:

  1. ο χωρος πρεπει να κατεβει ενωμενος με μια υποψηφιοτητα ωστε να υπαρχουν ελπιδες να μπουμε στον δευτερο γυρο,ισως ειναι η τελευταια ευκαιρια για την αθηνα,μην ξανα γινουν τα λαθη του παρελθοντος με πανω απο δυο υποψηφιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Δήμαρχος;; Υπουργός Παιδείας πρέπει να γίνει να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα και αλήθειες!!! Αυτοί που μας κυβερνούν τους τυφλώνουν και δεν μαθαίνουν τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστοι και δυο προ λαλησαντες!
    Χρειαζεται ενοτης για την επιτυχια ενος σκοπου διοτι, οι αθλιοι που κυβερνουν σημερα, ετσι μας θελουν, διαιρεμενους και αδυναμους.
    Και βεβαια, μακαρι σε μια Εθνικη κυβερνηση με πατριωτικη συνειδηση να ετοποθετειτο ο κ. Πλευρης στο υπουργειο Παιδειας ωστε να δοθει η ευκαιρια στα Ελληνοπουλα να μαθουν την Ιστορια μας και ν' αποκτησουν Εθνικη συνειδηση και περηφανεια για την Πατριδα μας.
    Ειθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15 Οκτωβρίου 2018 - 2:28 π.μ.
    15 Οκτωβρίου 2018 - 7:39 π.μ.
    3 Νοεμβρίου 2018 - 6:25 π.μ.
    Εύγε και στους τρις Ελληνες που σχολίασαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2018 - 2:28 π.μ.
    ο χωρος πρεπει να κατεβει ενωμενος με μια υποψηφιοτητα ωστε να υπαρχουν ελπιδες να μπουμε στον δευτερο γυρο,ισως ειναι η τελευταια ευκαιρια για την αθηνα,μην ξανα γινουν τα λαθη του παρελθοντος με πανω απο δυο υποψηφιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive