Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στέφανος Κουζώφ. Διασώστης. Είχε σώσει πολύ κοσμο αλλά τον σκότωσε το ... τρακτέρ

❱❱ Αδικο όσο και τραγικό τέλος είχε ο σκακιστής και γνωστός διασώστης Στέφανος Κουζώφ (φωτό), που έχει σώσει τόσες και τόσες ζωές, αλλά έχασε τη δική του όταν το τρακτέρ του ανατράπηκε από έναν λάθος χειρισμό και τον καταπλάκωσε....
 Το δυστύχημα συνέβη την ώρα που ο άτυχος 58χρονος εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο κτήμα του, στο χωριό Νόστιμο Ευρυτανίας. Ο κρότος έκανε τη σύζυγό του να παρατήσει ό,τι έκανε και να τρέξει να δει τι είχε συμβεί. Βλέποντας το άψυχο σώμα του συζύγου της υπέστη ισχυρό σοκ. Η είδηση του χαμού του «Στέφκο», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, σκόρπισε θλίψη στους δικούς του και σε όσους τον γνώριζαν, καθώς ήταν ενεργό μέλος στο Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, ενώ υπήρξε και γνωστός σκακιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive