Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Οι ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί στον τόπο του εγκλήματος. Στο ΑΤ Ομόνοιας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αποδοκιμάστηκε η Γεροβασίλη [βίντεο]


ΔΕΙΤΕ ΤΙ γράφαμε χθες ΕΔΩ

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, το οποίο χθες βράδυ έγινε στόχος συντονισμένης επίθεσης, επισκέπτεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίθεση με μολότοφ έγινε...
μετά τις 9 το βράδυ από μια ομάδα 50 ατόμων, νέοι, μαυροφορεμένοι σύμφωνα με μαρτυρίες, οι οποίοι έριξαν βροχή από μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τα «άκουσε» από έναν από τους συγκεντρωμένους που της φώναξε «ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι».
Στο μεταξύ, η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών διοργανώνει αυτή την ώρα  παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα ενώ σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook μιλά για δολοφονική επίθεση με δράστες τους «γνωστούς και χαϊδεμένους».
Στην ανάρτησή της αναφέρει:
«Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους «γνωστούς και χαϊδεμένους» εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια; Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπημερεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει. Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηδων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν. H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση. Ήταν η πρώτη «επιτυχημένη» μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive