Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε στη Γραμμή Επικοινωνίας των «ΑΒ Βασιλόπουλου» για τη φωτογραφία με τη συσκευασμένη σαλάτα με τον βάτραχο. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι λένε στη Γραμμή Επικοινωνίας των «ΑΒ Βασιλόπουλου» για τη φωτογραφία με τη συσκευασμένη σαλάτα με τον βάτραχο
Θέμα υπό διερεύνηση από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλου» έγινε η καταγγελία, με την απίστευτη φωτογραφία, που έκανε το γύρο του Διαδικτύου και των social media την Τρίτη και απεικονίζει έναν… βάτραχο κλεισμένο μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα των «ΑΒ Βασιλόπουλου»....
με πρόσφατη ημερομηνία, στα τέλη Σεπτεμβρίου. H φωτογραφία αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη ότι πιθανόν να έχουμε μια ακόμη περίπτωση fake news, ωστόσο η επίσημη σελίδα των «ΑΒ Βασιλόπουλου» στο facebook απάντησε σε σχετικό σχόλιο χρήστη πως «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας».
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταπόκριση από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ για κάποια δήλωση ή σχόλιο. Παρόλα αυτά, καλέσαμε την Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας των ΑΒ Βασιλόπουλου «18202» όπου επιβεβαιώθηκε πως η καταγγελία εξετάζεται πολύ σοβαρά.
Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν από τη Γραμμή Επικοινωνίας ενδεχομένως πρόκειται για ένα πραγματικό συμβάν και ότι ακολουθείται η προβλεπομένη διαδικασία. Ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποιο κατάστημα συνέβη, ωστόσο το Τμήμα Ποιότητας και Ελέγχου των «ΑΒ Βασιλόπουλου» βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με προμηθευτή και καταστήματα, ενώ από την πλευρά του ο προμηθευτής έχει δεσμευτεί να το ερευνήσει εις βάθος. Παράλληλα, υποστήριξαν πως σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τόσο μέσω ανακοίνωσης αλλά και στα social media, όπου- όπως είναι φυσικό- γίνεται χαμός με την εν λόγω φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive