Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Άλλη μία νίκη για τον Παύλο Τσαγκράκο τούτη την φορά στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «Αμαρύσια». ΦΩΤΟ


Ο Έλληνας μποξέρ επικράτησε στα σημεία του Andrej Karmakskikh στην κατηγορία των 75 κιλών. Ο ίδιος μετά τον αγώνα μίλησε στο Fightsports.gr για την νέα του νίκη.  

«Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, το ευχαριστήθηκα και εγώ και ο κόσμος που ήρθε...
αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Δούλεψα κάποια πράγματα που ήθελα, δηλαδή πιο πολλά χτυπήματα στο σώμα, να παίρνω λίγο τον χρόνο μου, πάνω στο παιχνίδι.  Επόμενος στόχος είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το καλοκαίρι η Ευρωπειάδα. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήρθαν να με στηρίξουν και τον Γιώργο Λαμπρινίδη με τα Athens Hood Boycott».  
«Καθάρισε» ο Τσαγκράκος και στα Αμαρύσια
Πολλά συγχαρητήρια στον υπερπρωταθλητή Ελλάδας Παύλο Τσαγκρακο για την πολύ μεγάλη χθεσινή του νίκη επι του πρωταθλητη Πολωνίας στο διεθνές κυπελλο "ΑΜΑΡΥΣΙΑ". Αντίπαλος του ο Ρωσος Andrej Karmakskikh ο οποιος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Πολωνιας.

1 σχόλιο:

  1. Shadow Creation is the process to change the color of an image or video..Shadow Creation It means correcting the lighting, white color balance, red or blue color balance, so that the image looks more clear or natural

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive