Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Σοκ και δέος! Οδηγούν «στρατιές» παράνομων μεταναστών προς τις ΗΠΑ – Με στρατό και… πυρηνικά απειλεί ο Τραμπ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ο πλανήτης βρίσκεται στα όριά του, καθώς τα δύο μεγάλα παγκόσμια ιδεολογικοπολιτικά κέντρα οξύνουν την αντιπαράθεσή τους. Πρόκειται φυσικά για την Νέα Τάξη που ελέγχει ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε., Ευρωπαϊκή Ένωση και το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ με εκπροσώπους, αυτή την στιγμή, τον Μπαράκα Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον...

Και την Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τον Ν.Τραμπ, την Ρωσία του Πούτιν και τα εθνικοδεξιά κόμματα που έχουν «ξεπηδήσει»« στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, σαν «καραβάνι», ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός χιλιάδων έως δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από την Λατινική Αμερική και κυρίως από Ονδούρα και Γουατεμάλα, επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα τους, κατευθυνόμενοι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Βάσει διεθνών καταγγελιών, το εν λόγω εγχείρημα υποκινείται από τον Τζορτζ Σόρος και τον Ο.Η.Ε. με σκοπό την αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ και την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ, έτσι ώστε η Νέα Τάξη, όρος πολιτικός και όχι συνωμοσιολογικός, να αναλάβει εκ νέου την εξουσία.
Οι μετανάστες εμφανίζονται απελπισμένοι και προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με το Μεξικό με κάθε τρόπο και να φτάσουν στις ΗΠΑ.
Από την πλευρά του ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζει πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να «σταματήσει η επίθεση» των χιλιάδων μεταναστών από την Ονδούρα που κατευθύνονται προς τις ΗΠΑ από το νότιο Μεξικό.
«Έχουν γίνει τα πάντα για να σταματήσει η επίθεση των παράνομων μεταναστών στα νότια σύνορά μας», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Οι άνθρωποι θα πρέπει πρώτα να υποβάλουν αίτηση για την παροχή ασύλου στο Μεξικό κι αν δεν το κάνουν, οι ΗΠΑ θα το απορρίψουν», πρόσθεσε.
«Τα καραβάνια είναι μια ντροπή για το Δημοκρατικό Κόμμα. Αλλάξτε ΤΩΡΑ τον μεταναστευτικό νόμο», επεσήμανε σε δεύτερο tweet, αφού το Σάββατο κατηγόρησε τους αριστερόστροφους Δημοκρατικούς ότι ενθαρρύνουν την μαζική μετανάστευση στις ΗΠΑ, η οποία συνιστά, αναμφισβήτητα εισβολή.
«Πρέπει, με τον πιο έντονο τρόπο, να ζητήσω από το Μεξικό να σταματήσει αυτή την επίθεση, κι αν δεν μπορεί, θα αναπτύξω τον αμερικανικό στρατό και ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ», είχε προειδοποιήσει την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος.
Η Ονδούρα θεωρείται μια από τις πιο βίαιες χώρες του κόσμου με ετήσιο ποσοστό 43 ανθρωποκτονιών ανά 100.000 κατοίκους. Όπως και στην Γουατεμάλα και το Σαλβαδόρ, οι συμμορίες σπέρνουν τον τρόμο στη χώρα και ΤΩΡΑ όλους αυτούς στους στέλνουν στις ΗΠΑ.
Τώρα μπορείτε να καταλάβετε για ποιόν λόγο ο Ν.Τραμπ απέσυρε τις ΗΠΑ από τη διμερή συνθήκη που είχε συναφθεί πριν από τριάντα και πλέον χρόνια και απαγόρευε ένα ευρύ φάσμα πυρηνικών όπλων και πυραύλων, προκαλώντας τις… προγραμματισμένες αντιδράσεις της Ρωσίας.
Η Εθνική Δεξιά διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως άπαξ και δεν σταματήσουν οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης των ΗΠΑ του Τραμπ, θα ξεκινήσουν στον πλανήτη πόλεμο, με συνεννόηση των δύο ηγετών Μόσχας και Ουάσινγκτον, προκειμένου να καταστρέψουν την όποια προοπτική παγκόσμιας διακυβέρνησης από το αντίπαλο δέος των αριστερόστροφων διεθνιστών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Με πιο απλά λόγια, σε αυτή την περίπτωση ισχύει το «ή εμείς την εξουσία ή κανείς».
Το ξαναγράφουμε η αντιπαράθεση δεν αφορά χώρες αλλά δύο κέντρα εξουσίας.
Δείτε τις εικόνες με την επέλαση του στρατού» των μεταναστών και προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.
I’m only just realizing the massive scale of this caravan as they march north into Mexico. It’s several thousand people. Just look.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive