Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Έλα Χριστέ & Παναγιά. Θέλουν να κρυφτούν αλλά… Διαφημιστικό σποτ στην Αυστραλία ξεφτιλίζει την Σταύρωση του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφημιστικό σποτάκι με τον Χριστό γυρίστηκε, ώστε να πείσουν ανθρώπους να δωρίσουν τα όργανά τους. Στο σποτάκι διάρκειας δύο λεπτών, στο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ “Πεθαίνοντας για Ζωή”, ο Χριστός εμφανίζεται πάνω στο σταυρό, καθώς δύο Ρωμαίοι στρατιώτες πλησιάζουν και τον ρωτούν...
αν σκοπεύει να δωρίσει τα όργανά του.  Η διαφημιστική καμπάνια για το ντοκιμαντέρ διακωμωδεί τον θάνατο του Ιησού, με τους φρουρούς να «αστειεύονται» πως δεν θα πάνε όλοι στον αιώνιο Παράδεισο επειδή δώρισαν τα όργανά τους, τραβώντας σέλφι με τον Χριστό.  «Προφανώς εγώ θα το έκανα. Είμαι ο Ιησούς», τους απαντά ο ηθοποιός που υποδύεται τον Εσταυρωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive