Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τάσος Πετρόπουλος

❱❱ Κάθε ελπίδα των συνταξιούχων για επιστροφή των αναδρομικών φρόντισε να σβήσει ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν θα τα πάρουν και συστήνοντάς τους να μην κάνουν προσφυγές γιατί ξοδεύουν λεφτά χωρίς λόγο!...

Ο υφυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητά του -άραγε, από πού την αντλεί;- ότι το Δημόσιο θα... δικαιωθεί (!) όταν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου για την επιστροφή αναδρομικών στον συνταξιούχο που ήδη έχει δικαιωθεί. Με λίγα λόγια, θέλει να εξανεμίσει κάθε ελπίδα των απομάχων της ζωής, που είδαν να κουτσουρεύονται τα εισοδήματα που είχαν κερδίσει με δεκαετίες εργασίας.
«Υπάρχει μεγάλη πλάνη. Οι προσδοκίες που καλλιεργούνται είναι παραπλανητικές. Οι αγωγές δεν είναι λύση. Είναι μεγαλύτερο από 9 δισ. το κόστος από την επιστροφή αναδρομικών στους συνταξιούχους» εξήγησε στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού στον ραδιοσταθμό news24/7. Πρόσθεσε, όμως, ότι μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ. «Δεν χρειάζονται προσφυγές» είπε και έδειξε να τις... φοβάται! Γιατί, βέβαια, αν υποβληθούν οι προσφυγές, θα το έχει χάσει το παιχνίδι, ενώ με τις αιτήσεις στον ΕΦΚΑ ελπίζει ότι θα βρει την άκρη να μην πληρώσει!
Πάντως, ο κ. Πετρόπουλος προσπάθησε να... γλυκάνει την κατάσταση, διαβεβαιώνοντας ότι «οι συντάξεις δεν θα κοπούν, γιατί δεν χρειάζεται να κοπούν. Η Κομισιόν ενέκρινε το δικό μας σχέδιο Προϋπολογισμού, ενώ απέρριψε τα σχέδια άλλων χωρών». Κάτι είναι κι αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive