Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πυροβολισμοί με τραυματία σε καταυλισμό γύφτων στη Θεσσαλονίκη


Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας περίπου 40 ετών που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί στον οικισμό γύφτων «Αγία Σοφία» στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συμπλοκή ομάδων γύφτων...
για άγνωστο λόγο, η οποία συνοδεύθηκε από πυροβολισμούς, πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο.  Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας περίπου 40 ετών που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία εξετάζει το περιστατικό.  Πηγή: voria

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018
    ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

    ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

    Πάρτε το απόφαση ,πως με αυτή την κυβέρνηση ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ,δεν είμαστε κράτος ούτε χώρα πλέον ....
    Η χώρα μας καταλαμβάνεται από ορδές εισβολέων ως επί το πλείστον από το Αφγαντιστάν . 500 χιλιάδες αναφέρουν οι πληροφορίες πως έχουν συγκεντρωθεί εκεί για να εισβάλλουν .
    Και η κυβέρνηση τα ρίχνει στην Τουρκία ,αντί να κοιτάξει να σφραγίσει τα σύνορα ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ .Στα θαλάσσια είχε θέμα γιατί ....κινδύνευαν να πνιγούν έλεγε ,εδώ τι θέμα έχει ;
    ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .


    Και μη βρεθούν άτομα να πούνε πως όλοι αυτοί επιθυμούν να πάνε σε άλλες χώρες ,γιατί είτε επιθυμούν είτε όχι ,ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ,έχουμε και την κυβέρνηση να έχει υπογράψει και όποιον πιάνουν σε άλλες χώρες θα μας τον στέλνουν πακέτο εδώ .
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΕΙΤΑΙ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ...
    Πρώτα την κατέκτησαν οικονομικά ,την διέλυσαν και τώρα στέλνουν ορδές ώστε να υπάρχει ο Δούρειος Ίππος που θα δουλέψει για την Τουρκία και τον Ερντογάν μόλις το θελήσει .
    Κανένας λαός δεν έσβησε από τον χάρτη λόγω φτώχειας ...Μόνο λόγω κατάληψης . Ο κίνδυνος είναι τεράστιος ,χάνουμε την πατρίδα μας από κάθε άποψη ...Θα καταντήσουμε δούλοι και υπηρέτες έως ότου φτάσει η ώρα να φορέσουμε στις κόρες μας μαντήλες για να τις σώσουμε .Σκεφθείτε το καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive