Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Aχχχ θα κλάψουμε! Ο αποχαιρετισμός του Ντιμιτρόφ στον Κοτζιά: «Νίκο, καλή επιτυχία στις μελλοντικές προκλήσεις»

kotziasdimitros
Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, σχολίασε την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.  «Με επικεφαλής τους πρωθυπουργούς Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, είχαμε με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά έντονους μήνες...
επικοινωνίας, γίναμε αληθινοί φίλοι και μέσα σε έναν χρόνο καταφέραμε κάτι που θεωρήθηκε ακατόρθωτο τα τελευταία 27 χρόνια -και ολοκληρώσαμε την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, οικοδομώντας μια γέφυρα φιλίας και αποδεικνύοντας ότι η περιοχή μας μπορεί να επιλύσει διαφορές και να δημιουργήσει ένα κοινό μέλλον», αναφέρει αρχικά ο κ. Ντιμιτρόφ.  Και καταλήγει σε προσωπικό τόνο, απευθυνόμενος στον κ. Κοτζιά: «Νίκο, σου εύχομαι υγεία καλή επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές προκλήσεις. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε με μια ισχυρή δέσμευση να ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορική λύση μαζί με τις άλλες προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις στα Σκόπια και στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive