Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 εκ. ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΟΡΟΣ; ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου για τα λεγόμενα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών. Το θέμα προέκυψε μετά την έντονη αντιπαράθεση...
του παραιτηθέντος υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο μέσα στο υπουργικό συμβούλιο.
Έτσι, στο «στόχαστρο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπαίνει η διαρροή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο διάθεσης μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών. Η έρευνα ανατέθηκε στην κρατική ασφάλεια προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων. Η εντολή δόθηκε μετά τη δημοσιoποίηση στον ηλεκτρονικό Τύπο πληροφοριών που περιέχονταν σε σφραγισμένο φάκελο που μετέφερε ο διπλωματικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και ανοίχθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο φάκελος περιείχε τρεις κωδικούς με το συνολικό ποσό που διατέθηκε να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται υπήρχαν πληροφορίες για τη διάθεση των κονδυλίων σε ΜΜΕ στα Βαλκάνια αλλά και τη στήριξη Ορθόδοξων Εκκλησιών. Ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν τη διαρροή εξέδωσαν τόσο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού όσο και ο Πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive