Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Εξέλιξη- «φωτιά»! Καλούνται σε απολογία Δούρου, Ψινάκης και άλλοι 18 για την τραγωδία στο Μάτι

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξέλιξη- «φωτιά»! Καλούνται σε απολογία Δούρου, Ψινάκης και άλλοι 18 για την τραγωδία στο Μάτι
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης είναι ανάμεσα στα 20 πρόσωπα που καλούνται από τους εισαγγελείς Ζαγοραίο, Φιστόπουλο και Σπυρόπουλο την ερχόμενη εβδομάδα ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων....
για να δώσουν εξηγήσεις για τυχόν πράξεις ή παραλήψεις που οδήγησαν στο θάνατο 99 ατόμων κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 
Είκοσι πρόσωπα θα κληθούν επόμενη εβδομάδα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ανάμεσα τους η  περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σωτήρης Τερζούδης, ο πρώην αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στελέχη της πολιτικής προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, όπως και ο Δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελου Μπουρνούς. Σημειώνεται, ότι όλοι οι παραπάνω έχουν μηνυθεί από συγγενείς των θυμάτων και καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και για το σύνολο των αδικημάτων που τους καταλογίζουν οι οικογένειες των θυμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα μιάσματα δεν είναι για απολογία... αλλά κατευθείαν για την λαιμητόμο! Ποιος όμως θα το τολμήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive