Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ο ΤουρκόΣΠΟΡΟΣ Κοτζιάς έφυγε, το «δούλεμα» (Παρα) μένει: «Επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια στο ... Ιόνιο»!

Ο Κοτζιάς φεύγει, το «δούλεμα» μένει: «Επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια στο... Ιόνιο»!
Ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Ν.Κοτζιάς, εξακολουθεί να κοροϊδεύει τους Ελληνες, ανακοινώνοντας την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο... Ιόνιο Πέλαγος!  Οταν όλη η Ελλάδα περιμένει...
να επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο ο Ν.Κοτσιάς σε εκτενή περιγραφή των πεπραγμένων του (ο πλέον μοιραίος πολιτικός στην χώρα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και την εκτέλεση των «6» στο Γουδί) ανακοίνωσε ότι θα τα επεκτείνει στο... Ιόνιο!...  Συγκεκριμένα από τα Διαπόντια Νησιά μέχρι τα Αντικύθηρα και μάλιστα περιέγραψε τα βήματα που όπως είπε έχουν ολοκληρωθεί - να κλείσουν οι κόλποι, να φτιαχτούν οι γραμμές βάσης και με βάση αυτό να γίνει η επέκταση από τα 6 στα 12 μίλια.  Και μάλιστα συνέκρινε αυτό την ανώδυνη ενέργεια, με την... απελευθέρωση των Δωδεκανήσων! Ελεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive