Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ιερέας Ναού που δέχθηκε «επίθεση» από τον Ρουβίκωνα: «Να κάνουμε τον Σταυρό μας, αρχή μεγάλων οδυνών»


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εισβολή του Ρουβίκωνα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Αθήνας την ώρα της Θείας Λειτουργίας. Η «παρέμβαση» όπως την ονομάζουν οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ με απειλές εναντίον των Ιερέων και της ενορίας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση....
  Το Βήμα Ορθοδοξίας μίλησε με τον εφημέριο του Ναού, τον π.Βασίλειο Βουλουδάκη, που από χθες το πρωί είναι και αυτός σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη.  Ανέφερε:  «Να κάνουμε τον Σταυρό μας. Είναι αρχή μεγάλων οδυνών. Την στιγμή που ψάλαμε στον Τισάγιο Υμνο μπροστά στην Αγία Τράπεζα άκουσα μια γυναικεία φωνή να φωνάζει ‘υποκριτές’. Βγήκα έξω και 25-30 άτομα έριξαν τα κολωνάκια του κεντρικού διαδρόμου και πλησίαζαν την την Ωραία Πύλη. Εκεί τους σταμάτησαν ενορίτες και ψάλτες. Ολο αυτό κράτησε 4-5 λεπτά, έκαναν σαματά κι έφυγαν».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive