Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κοσμηματοπώλης που κατηγορείται για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για κοσμηματοπώλης   Ζακ Κωστόπουλου
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κοσμηματοπώλης ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του πούστη - ληστή Ζακ Κωστόπουλου στην Ομόνοια.  Έξω από την Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν υποστηρικτές του Ζακ Κωστόπουλου, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα υπέρ του ληστή....
 Ο 56χρονος μεσίτης, λίγο μετά τη σύλληψη του για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του Κωστόπουλου, είπε:.... «Ο άνθρωπος αυτός είχε πάθει επιθετικό αμόκ. Εγώ ήμουνα παρατηρητής όπως και οι άλλοι έξω. Τον βλέπω την ώρα που έσπαζε από κάτω τις βιτρίνες για να βγει έξω και κράταγε μαχαίρι. Έκρινα εκείνη τη στιγμή ενστικτωδώς κι εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος με το αμόκ που έχει και με το μαχαίρι θα σκοτώσει κάποιον συνάνθρωπό μου. Σκέφτηκα ότι η μοναδική στιγμή που μπορώ να τον εμποδίσω ήταν η στιγμή που έβγαινε και γι’ αυτόν το λόγο έκανα αυτή την κίνηση που έκανα για να τον αποτρέψω να βγει».
ΣΧΕΤΙΚΑ
«Δεν καταλάβαινε τίποτα. Βγήκε. Τον αφήνω και βγαίνει. Κάνει μία κίνηση με το μαχαίρι για να με χτυπήσει, του πιάνω το χέρι, του γυρίζω τον καρπό, του φεύγει το μαχαίρι από τα χέρια, το παίρνω με τα χέρια μου, το πετάω μέσα στο κατάστημα και τον αφήνω. Σαφώς ληστεία ήταν. Σαφώς. Tο μαχαίρι γιατί το κράταγε;», αναρωτιέται ο μεσίτης και συνεχίζει: «Η επιθετικότητά του αποδεικνύεται από το γεγονός ότι την ώρα που έσπευσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, βούτηξε το γυαλί και πήγε να τους το καρφώσει τη στιγμή που έσπευσαν να τον βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive