Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: "Πρόκειται για καθαρή δολοφονία.,Μπήκε να κλέψει οχι να ληστέψει, λέει.". Εμεις δηλώνουμε ΜΑΛΑΚΕΣ γιατί ΔΕΝ καταλαβαίνουμε τη διαφορά γμτ

Αποτέλεσμα εικόνας για θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου
Τις πρώτες δηλώσεις για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, έκανε σήμερα η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια. Η δικηγόρος, Άννα Παπαρρούσου μίλησε για την υπόθεση σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1:...
«Έχουμε ένα τόσο καθαρό οπτικό υλικό που είμαστε όλοι σε θέση να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Ένας άνθρωπος παγιδευμένος στο κατάστημα που εμποδίστηκε να βγει με την υπερβολική χρήση βίας που οδήγησε στο θάνατό του. Αν αυτή η χρήση βίας ήταν σύμμετρη προς το περιστατικό, αυτό είναι προς χρήση όλων σας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε να κάνουμε με μια καθαρή δολοφονία. Οι κατηγορίες που αποδόθηκαν δεν ήταν ορθές. Έχουμε να κάνουμε με τετελεσμένη ανθρωποκτονία που αφορούν τον δράστη, τον συνεργό του και ενδεχομένως όσους άλλους συμμετείχαν», είπε η δικηγόρος.
 Ερωτώμενη σχετικά με τα στοιχεία που υπάρχουν -όπως το μαχαίρι- και δείχνουν πως ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε για να κλέψει το κατάστημα είπε πως «όλα αυτά δείχνουν πως μιλάμε για απόπειρα κλοπής και όχι ληστεία, δηλαδή ένα ελαφρύτατο πλημμέλημα που δεν δικαιολογεί τη βία».
«Όταν έχεις έναν άνθρωπο παγιδευμένο σε ένα χώρο και δεν απειλείσαι και υπάρχουν συγκεντρωμένοι απέξω, δεν υπάρχει ορατός λόγος και δεν αντιδράς με αυτόν τον τρόπο», είπε σχολιάζοντας την αντίδραση του κοσμηματοπώλη και του δεύτερου άντρα που χτυπούσε τον Ζακ Κωστόπουλο. 
Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο γιος του κοσμηματοπώλη, υποστήριξε πως ο πατέρας του «έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία και προσπαθούσε να απωθήσει τον άνθρωπο από το μαγαζί». «Δεν είναι ικανός να κάνει κάτι τέτοιο», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως «δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον άνθρωπο δολοφόνο γι′ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive