Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κυρά Τασία ΙΔΟΥ το έγκλημά ΣΟΥ. ΤΑΖ για Μόρια: Ακόμα και εξάχρονα σκέφτονται την αυτοκτονία!!

Στις καταστροφικές συνθήκες διαβίωσης στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο αναφέρεται η εφημερίδα TAZ σε άρθρο της με τίτλο «Ακόμα και εξάχρονα σκέφτονται την αυτοκτονία». Η εφημερίδα του Βερολίνου...
επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου της οργάνωσης αρωγής «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» Λούκα Φοντάνα, ο οποίος τονίζει ότι «εδώ συντελείται μια ανθρωπιστική καταστροφή»:  «Στον υπερπλήρη καταυλισμό η σωματική και σεξουαλική βία είναι συχνό φαινόμενο και η ελληνική κυβέρνηση δεν προστατεύει τους πρόσφυγες, προσθέτει ο εκπρόσωπος για να τονίσει ότι: "οι απόπειρες αυτοκτονίες αυξάνονται. Ακόμα και παιδιά από 6 μέχρι 8 ετών.... σκέπτονται την αυτοκτονία ως διέξοδο ". Πέρυσι οι "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" ανακοίνωσαν ότι οι πρόσφυγες με ψυχικά προβλήματα που υποβάλλονταν σε θεραπεία είχε αυξηθεί κατά 50%. Σήμερα είναι πολύ περισσότεροι».
ΠΗΓΗ: Deutsche Welle 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive