Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Σας εχουν γ@μησει τα μυαλα ολων και δεν μπορειτε να σταθειτε πια …!! ΗΧΗΤΙΚΟ

Μου στειλανε ενα ηχητικο που θα σας το δωσω να το ακουσετε μονοι σας..μια πολυ σημαντικη αποκαλυψη …αλλα συγχωρηστε με λιγο γιατι ειμαι εξοργισμενος ….! Ακουω δημοσιογραφο να λεει για να δωσει μια μεγαλη αποκαλυψη …» μου το ειπε ενας φιλος που δεν ειναι συνομωσιολογος και εχει τα μυαλα μεσα στο κεφαλι του» ….
Εσυ δεν εχεις τα μυαλα μεσα στο κεφαλι σου πια φιλε … αφου σε καταφεραν να καταπιεις την αποδομηση και των βιασμο των εννοιων και λες αυτη την κουβεντα εσυ πλεον δεν εχει καθολου μυαλο !!!
Θα αποκαλυψεις κατι που το ελεγαν οι συνομωσιολογοι και λες αν ειναι δυνατον ..αυτος που μου το λεει δεν ειναι συνομωσιολογος ;.. ποσο βλακας μπορει να εισαι …να αποδομεις απο φοβο του πολιτικος ορθου το ιδιο πραγμα που θες να αποκαλυψεις …;;;….
Αυτο που αποκαλυψες το λενε απο την πρωτη μερα οι συνομωσιολογοι …που εχουν τα μυαλα τους στον αερα ηλιθιε… και σημερα το παρουζιαζεις ως σοβαρο επειδη το ειπε καποιος μη συνωμοσιολογος;;…. Δηλαδη αυτοι που το ελεγαν τι ειναι μαλακες ;… Ολα αυτα ηλιθιοι δημοσιογραφοι που τα εχουν πει οι «συνωμοσιολογοι» και τελικα τα βρηκατε ολα μπροστα σας τι ειναι ;;…
Ειναι δυνατον ανθρωποι των γραμματων να ειστε τοσο ηλιθιοι και προβατα ; να μην εχετε κατανοησει την εμφυτεψη της αποδομησης στην λεξη …να μην εχετε κατανοησει οτι χτιζουν συνομωσιολογιες οι ιδιοι για να αποδομουν την εννοια και τους ανθρωπους; … Ειναι δυνατον να σας εχει πηδησει το μυαλο μια λεξη και να γινεστε αρρωστημενα διαχωριστικοι στην πληροφορια; Να μην μπορειτε να αναγνωρισετε τι θελουν να πετυχουν οι επικυριαρχοι με τον πολεμο κατα του οποιουδηποτε δεν συμφωνει με το αφηγημα της καθε εξουσιας; ..Ιστορια δεν γνωριζετε; Τον γαμημενο τον Μακιαβελη δεν τον διαβασατε ;… Οι πουτανες οι αυτοκρατοριες που πατησαν πανω σε εκατομμυρια νεκρους με οπαδους βοδια σαν και εσας να υπηρετουν σκυφτοι και πεοθυλαζοντες τους αρχοντες .. πως διακυβερνησαν τον κοσμο με αληθεια η με δολοπλοκια και συνωμοσια; …
Ξευτιλες , βγαζετε μια τεραστια αποκαλυψη και την σβηνεται με την σαπια νοηση σας , με τον ιο της ηλιθοτητας και της επιφανειας ….
Ακουστε τωρα και την αποκαλυψη στο 38 λεπτο …για το τι βρεθηκε στο ματι …στην καταστροφη – ΘΥΣΙΑ με τα λογια του προεδρου της δημοκρατιας σας κυριοι της 4ης εξουσιας… που σας εμαθε μαλακες να παπαγαλιζετε το πολιτικος ορθο του βοθρου για να εχετε να φατε τα ψιχουλακια που σας πετανε … δουλοι ε δουλοι…!
Γαμημενες κοτες .. ατολμοι στην αποψη σας .. κρυμενοι στις μασκες τις δουλοπρεπειας σας … ελευθεροι ποτε δεν θα υπαρχετε σε αυτη την γη οσες φορες και να κανετε τον κυκλο..!
Stranger….

1 σχόλιο:

  1. Μπορει να εγινε δολιοφθορα αλλα καποιος θα αναψε και αλλη πυρκαγια σε καποιο σημειο εφοσον ειδε οτι η πυρκαγια εχει αρχισει.Αλλα τι φταινε οι κατοικοι που επιβιωσαν να ρικσρουν τι ζωη τους πια στην περιοχη? Μπορουν να μετοικησουν στην ανατολικη ακτη της Αττικης (Μαραθων,Σχοινιας,Νεα Μακρη,Ραφηνα,Αγιος Ανδρεας,Πορτο Ραφτη,Θορικος,Λαυριον) στη Ευβοια
    (Μαρμαρι,Καρυστος,Στυρα)αναλογα αλλα και στην Ανδρο.Υπαρχει στην Ανδρο( Γαυριον,Μπατσι)Το Μπατσι φαινεται σαν ΜπΑΤσΙ.Ισως να εχει σχεση .Ας πανε στο Μπατσι οσοι θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive