Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινάει νέα μάχη της Κρήτης ενάντια στην αποικιακή Ελληνογερμανική Συνέλευση στην Χερσόνησο

κρήτης
Οι νεοδοσίλογοι έμποροι της χώρας μας, μαζί με τους νεοαποικιοκράτες του Βερολίνου στήνουν από κοινού τη νέα “Φουχτελειάδα” ή αλλιώς το Συνέδριο της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης” (κάτι ανάλογο είχε διοργανωθεί με πλήρη αποτυχία από τις μεγάλες αγωνιστικές...
αντιδράσεις πριν χρόνια στο Ναύπλιο), που αποβλέπει στην Γερμανική άλωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της χώρας.
Το Συνέδριο αυτό της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης”, οι γερμανο-κατευθυνόμενοι εγχώριοι υπάλληλοι, το οργανώνουν 1-3 Νοέμβρη στα ματοβαμμένα από την αντίσταση χώματα της Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης και είναι πολύ πιθανό στο Συνέδριο αυτό να παρευρεθεί, όπως έχει γραφτεί χωρίς μέχρι τώρα να διαψευστεί, η ίδια η Α. Μέρκελ.
Σε ομόφωνο ψήφισμα του το πρόσφατο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Ολοκαυτώματα και τις Γερμανικές αποζημιώσεις, που διεξήχθη στις 14-16/9 στον Αμιράς της μαρτυρικής Βιάννου, καταδικάζει την διεξαγωγή της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης” στα ηρωικά εδάφη της Κρήτης και καλεί σε αγώνα για την ματαίωση της.
Το μήνυμα του εθνικού αγώνα για την ματαίωση αυτής της αθλιέστατης δοσιλογικής αποικιακής Συνέλευσης που σηματοδοτεί τη νέα κατοχή της πατρίδας μας, από το θυσιαστήριο της Βιάννου των θυμάτων της Γερμανο-ναζιστικής θηριωδίας, που ζητούν δικαίωση, ήδη έχει αρχίσει και εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.
Είναι ένα νέο μήνυμα ελευθερίας και αξιοπρέπειας το οποίο οφείλουν να το αγκαλιάσουν όλοι οι πολίτες και όλοι οι κοινωνικοί φορείς.
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να το αγκαλιάσουν όλοι οι θητεύοντες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Κρήτη και στην Ελλάδα, περιφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι μαζί να αποδοκιμάσουν και να μποϋκοτάρουν την “Ελληνογερμανική Συνέλευση”.
Όπως έλεγαν στελέχη της ΛΑ.Ε στην Iskra, η παράταξη σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες και εκστρατεία κινητοποίησης για την ματαίωση της “Ελληνογερμανικής Συνέλευσης” και θα σταθεί πρωτοπόρα σε αυτόν τον ενωτικό αγώνα που είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για ελεύθερη Ελλάδα, για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και την δικαίωση των θυμάτων της κατοχής.
Όσο κι αν κάποιοι και κάποια κέντρα στην Κρήτη, λειτουργώντας ως πέμπτη φάλαγγα, έχουν ξεκινήσει πιέσεις και εκβιασμούς για να διευκολύνουν την αποικιακή Συνέλευση, οφείλουν να γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεσκεπασθούν και να στιγματιστούν.
Κ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive