Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Τι ισχυρίζεται ο δεύτερος άνδρας που κλώτσησε τον Ζακ Κωστόπουλο για να μην διαφύγει

Συνελήφθη τελικά ο 55χρονος πολίτης ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Αθήνα. Ο 55χρονος...
αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.
Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.
Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive