Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ - ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗ "ΜΝΗΜΗ " ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΛΗΣΤΗ ΖΑΚ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Βανδαλισμούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος προκάλεσαν λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ κουκουλοΦΛΩΡΟΙ που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης για τον πούστη ληστή του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια  Ζακ ΚωστόπουλουΑκολούθως προκλήθηκε ένταση όταν στην πορεία παρεισέφρυσαν τα γνωστά-άγνωστα άτομα  που ήρθαν σε αντιπαράθεση με διαδηλωτές.  Η συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια  και σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία που θα καταλήξει απο το Σύνταγμα στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος.  Μετέχουν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου....
«Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία μπάτσοι και αφεντικά έκαναν δολοφονία»
«Σήμερα ο Ζακ αύριο εσύ το σύστημα δολοφονεί» και «Οργή και θλίψη ο Ζάκη θα μας λείψει» είναι μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές.






1 σχόλιο:

  1. Πουστοεπαναστάτες ακούστε αυτά που λέει λέει ο Οικονομόπουλος για σας - https://www.youtube.com/watch?v=rs6aikO_KCI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive