Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

O Nικ έγινε Λούσι: transgender διαιτητής σπάει τα ταμπού στο ποδόσφαιρο. ΦΩΤΟ

O Nικ έγινε Λούσι: transgender διαιτητής σπάει τα ταμπού στο ποδόσφαιρο (pics, vid)
H Λούσι Κλαρκ, που ήταν ο Νικ μέχρι πριν από μερικές μήνες, ετοιμάζεται σήμερα το απόγευμα να κάνει ντεμπούτο ως διαιτητής σε ποδοσφαιρικό αγώνα.  Θα είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει με τη νέα ταυτότητά της καθώς μέχρι τώρα καριέρα ως διαιτητής έκανε ο Νικ Κλαρκ....
   Μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror» τόνισε ότι έχει άγχος για τις αντιδράσεις των οπαδών στο γήπεδο, αλλά ελπίζει ότι θα αποδεχθούν τη διαφορετικότητα χωρίς... παρατράγουδα και ακραίες εκδηλώσεις. 

  «Ελπίζω ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα με αποδεχθεί γι' αυτό που είμαι. Κράτησα το μυστικό μου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ζήσω όπως θέλω. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό μπορεί να προκαλεί σοκ σε κάποιους, ειδικά όταν θα με βλέπουν να τρέχω στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά η εξωτερική εικόνα μου είναι διαφορετική. Θέλω να εμπνεύσω και άλλους να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι» λέει η Λούσι, που είναι παντρεμένη με την Αβρίλ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.    

Η σύζυγός της έμαθε πριν από 18 χρόνια ότι ο άνθρωπος που παντρεύτηκε ήταν ένας άνδρας παγιδευμένος σε σώμα γυναίκας και στάθηκε στο πλευρό της σε κάθε βήμα   

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας την στηρίζει και η ίδια δηλώνει περήφανη γι' αυτό.

   «Δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές, θα σέβονται τις αποφάσεις τους. Φοβάμαι μόνο τις αντιδράσεις των φιλάθλων» συμπληρώνει.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive