Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ανασχηματισμός: Αρχισε τα τηλέφωνα ο Τσίπρας – Ποιά κούτσουρα μπαίνουν και πια τούβλα βγαίνουν από την κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων

Αποτέλεσμα εικόνας για ανασχηματισμόςΜέσα στην εβδομάδα πιθανόν τηνΤετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης σε ακόμη μία προσπάθεια από το Μαξίμου να διασκεδάσει τις πολύ κακές εντυπώσεις που άφησε η κυβέρνηση ειδικότερα μετά την τραγωδία στο Μάτι...

Πληροφορίες θέλουν τον Πάνο Σκουρλέτη να μετακινείται στο κόμμα και την θέση του να καταλαμβάνει ο Χρήστος Σπίρτζης. Εκτός κυβέρνησης, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, μένουν η Λυδία Κονιόρδου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Δημήτρης Αποστόλου.
Την πόρτα της εισόδου στην κυβέρνηση αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να δουν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας και ο διευθυντής της Κ.Ο. Κώστας Ζαχαριάδης ενώ σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, δεν αποκλείεται να δούμε και μεγάλες εκπλήξεις και να υπουργοποιούνται στελέχη όπως η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Αμετακίνητοι φαίνεται ότι είναι οι Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Πάνος Καμμένος και Σταύρος Κοντονής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive