Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Άνοιξαν το κουτί με τις ... υποσχέσεις και τα ΝΕΑ ψέμματα. Αρχισε τις εξαγγελίες για παροχές το Μαξίμου: Τι ανακοίνωσε ο ξάδελφος του Τσίπρα

Παροχές ξεκίνησε να ανακοινώνει το Μαξίμου, παρά την ρητή «οδηγία» του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής ότι αυτές, στην παρούσα συγκυρία δεν θα βοηθήσουν την οικονομία, και στον απόηχο των 96 θανάτων από τις φονικές πυρκαγιές. Οπως ανακοίνωσε ο ξαδελφος διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, θα υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα στην κατεύθυνση ανακούφισης των πολιτών....

Αυτά, όπως είπε μιλώντας στο ρ/σ «105,5 Στο Κόκκινο», πρόκειται να αναγγελθούν στην επερχόμενη ΔΕΘ.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι για τις συντάξεις «η συζήτηση αναγκαστικά θα πρέπει να ανοίξει και να κλείσει προς τον Οκτώβρη», σημειώνοντας παράλληλα ότι «δεν είναι ένα εύκολο ζήτημα».
Προτεραιότητα για τον επόμενο χρόνο, όπως είπε ο κ. Γ. Τσίπρας, είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάκτηση του κατεστραμμένου από τη λιτότητα και τις υφεσιακές πολιτικές ΑΕΠ και η ανακούφιση των πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα έχουμε οικονομία σε ανάπτυξη για πέντε συνεχόμενα τρίμηνα, βιώσιμο χρέος και πολύ μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας στην άσκηση οικονομικής πολιτικής.
«Πρέπει να δοθούν περαιτέρω οικονομικές ανάσες στην κοινωνία μέσω στοχευμένων μειώσεων φόρων ή αυξήσεων των κοινωνικών δαπανών, να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας και κυρίως να μειωθεί περαιτέρω η ανεργία με τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε.
«Νομίζω θα έχουμε νέα για αυτό στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα ακουστούν συγκεκριμένα μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive