Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Πατέρας γύφτος πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω. Το επεισόδιο για ενδοοικογενειακές διαφορές έγινε μπροστά στα μάτια της μητέρας

Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω
Πατέρας σκότωσε τον γιο, μπροστά στα μάτια της μάνας και άλλων συγγενών, κατά τη διάρκεια επεισοδίου για οικογενειακές διαφορές, χτες το απόγευμα στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.
Θύμα είναι ένας 51χρονος γύφτος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε....
λίγη ώρα αργότερα, ενώ αναζητείται ο 67χρονος πατέρας του, για τον φόνο.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τις καταθέσεις των συγγενών, πατέρας και γιος λογομάχησαν και οικογενειακά θέματα και τότε ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 67χρονος δράστης, διέφυγε παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του

1 σχόλιο:

  1. Ο πατερας ετων 67 και ο υιος ετων 51.Σε ποια ηλικια αρχιζουν να πολλαπλασιαζονται οι γυφτοι ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive