Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΙΑΝΟΥΣ, ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Σημείωση Διόδοτου: Ήρθε στο μέηλ μας, τρομακτική φωτοτυπία εγκυκλίου, εξακριβωμένης γνησιότητος. Ο αναγνώστης που μάς έστειλε το έγγραφο, φωτογράφισε δύο σελίδες, ενώ τού δινόταν η άδεια μόνο να το δει εφόσον το απαίτησε....


Ναι, καλά καταλάβατε.. είναι έγγραφο-εγκύκλιος διανεμηθέν προς ενημέρωση υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπάλληλοι θα υποδεχτούν κάποια στιγμή τους νέους τους «συναδέλφους» 8μηνης σύμβασης. Κι όταν ακούτε για σύμβαση περιορισμένου χρόνου στους δήμους, να είστε σίγουροι, και ειδικά λόγω του ότι δεν πρόκειται για Έλληνες, ότι θα εξελιχτεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου και στο τέλος σε μονιμότητα.
Λογικά και εκ πρώτης όψεως οι διορισμοί αυτοί αφορούν όλους.. και Έλληνες. Εσείς γνωρίζετε πολλούς Έλληνες να μιλούν αραβικά και δη διαλέκτους* ;…
Οπότε όλες αυτές οι εθνικότητες που αναγράφονται στον τίτλο, και ειδικά άτομα των εθνικοτήτων αυτών που διαμένουν περισσότερο από 3 χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά να μιλούν ελληνικά, τον έχουν στο τσεπάκι τον διορισμό.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, τα «και καλά» συνχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ…
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 3/8/2018
( * Για «Φαρσί» εδώ και για «Ούρντου» εδώ )
( * Για «Φαρσί» εδώ και για  «Ούρντου» εδώ )

2 σχόλια:

  1. Βιομηχανία ελληνοποιήσεων στις εξετάσεις ελληνομάθειας: 9 στους 10 παίρνουν το πιστοποιητικό, χωρίς να γνωρίζουν ούτε το ελληνικό αλφάβητο!

    http://www.crete-news.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-10-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1

    ''Το παρακάτω δημοσίευμα από το «Πρώτο θέμα» με τίτλο «Βιομηχανία» πριν από λίγες ημέρες, είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει με την επικείμενη νομιμοποίηση – μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα:
    «Κάτι παραπάνω από σαρωτικά είναι για τους μετανάστες τα αποτελέσματα των εξετάσεων ελληνομάθειας που διενεργεί το υπουργείο Παιδείας, αφού σχεδόν οι 9 στους 10 εμφανίζονται να λαμβάνουν το σχετικό πιστοποιητικό.
    Στις συγκεκριμένες εξετάσεις -διενεργούνται δύο φορές τον χρόνο- λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 2.500 μετανάστες, οι οποίοι χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ποτέ κανένα μάθημα ελληνικής γλώσσας εμφανίζονται σαν να ξέρουν το λεξικό Μπαμπινιώτη απέξω κι ανακατωτά.

    Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι καίτοι πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ούτε ο ελληνικό αλφάβητο, η… επιτυχία στις εξετάσεις ελληνομάθειας είναι άκρως σημαντική για τους ίδιους, διότι με το χαρτί αυτό υπάγονται στο καθεστώς του… επί μακρόν διαμένοντος. Βιομηχανία;».
    Το περιεχόμενο του κειμένου είναι διαφωτιστικό για την «βιομηχανία ελληνοποιήσεων» που έχει στηθεί, έτσι ώστε όλοι σχεδόν οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην Χώρα μας να λαμβάνουν με ουσιαστικά συνοπτικές διαδικασίες τα σχετικά πιστοποιητικά διαμονής. Το γεγονός δε ότι, όπως άλλωστε αναφέρει και το δημοσίευμα, «καίτοι πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ούτε ο ελληνικό αλφάβητο», εντούτοις η επιτυχία τους στις σχετικές εξετάσεις σημειώνει ποσοστά σταλινικού τύπου.
    Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα διαδικασίας της προσπάθειας μετατροπής της Χώρας μας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρὸς τὶ αἱ διαμαρτυρίαι;;
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΈΛΑΤΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑΣ ΕΠΟΜΕΝΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΤΟ 2019.
    Τοὐλάχιστον μέχρι τότε προλαμβάνετε νὰ βάλετε μυαλὸ ἀνερμάτιστοι Ἑλληναράδες;;
    Ἰδοὺ ἡ ἀπορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive