Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΣ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Την παράταση των αποσπάσεων των Ελλήνων εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα ελληνικά σχολεία, ζητά από την συγκυβέρνηση των Τσιπροβλαμμένων η ελληνική παροικία στην Αίγυπτο. Μάλιστα, παρέμβαση για το φλέγον αυτό ζήτημα πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος...
Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανός, με επιστολή του προς τον Γαβρόγλου, στην οποία ζητά να τακτοποιηθεί το θέμα πριν από τις 30 Αυγούστου.
Είχε προηγηθεί σειρά επίμονων προφορικών και γραπτών αιτημάτων των Ελληνικών Κοινοτήτων Καΐρου και Αλεξάνδρειας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διότι, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» που κυβερνούν την Ελλάδα, προτιμούν να επιτελέσουν το… διεθνιστικό τους καθήκον και να στέλνουν δασκάλους για να διδάσκουν τα «προσφυγόπουλα» των hotspots και όχι για να διδάσκουν τα Ελληνόπουλα του απόδημου Ελληνισμού!
ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive