Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη για τους Ελληνες στρατιωτικούς: Αφέθηκαν ελεύθεροι πριν καν υποβάλλουν το νέο αίτημα αποφυλάκισης. Έκπληξη για τους δικηγόρους!. ΒΙΝΤΕΟ

Την αποκάλυψη ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι πριν ακόμα υποβάλουν αίτημα αποφυλάκισης έκαναν οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Η Οζέλ Φελίν είπε συγκεκριμένα ότι «πριν καν ζητήσουν επίσημα την αποφυλάκιση τους...
ο Δικαστής ανακοίνωσε την απόφαση του εισαγγελέα ότι θα αφεθούν ελεύθεροι και δεν θα δικαστούν για κατασκοπεία γιατί δεν υπάρχει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο».
Ο δικηγόρος Χακάν Γιαλτσιντούγ τόνισε «ήταν έκπληξη για μας το αίτημα του Εισαγγελέα, Όμως μετά διαπιστώσαμε πως σήμερα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες και γι’ αυτό κατατέθηκε το αίτημα του Εισαγγελέα».

2 σχόλια:

  1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η
    ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΟΉΘΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ
    ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΟΘΗ Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ 2
    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΔΥΟ
    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι χαμηλοβαθμοι στρατιωτικοι.Μετα το συμβαν (θα γραφτηκε στο ιστορικο τους)δεν θα ανεβουν στην ιεραρχια δεν εχουν πια αυτη την φιλοδοξια που εχουν ολοι οι στρατιωτικοι.Η καριερα του στρατιωτικου δεν ειναι πια για αυτους.Καλυτερα να αλλαξουν καριερα εχουν ολα τα προσοντα για κατι αλλο.Και καλιτερα θα ειναι!Δεν θα παραπονιουνται στο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive