Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Την άλλη βδομάδα θα ανασχηματίσουν τα κούτσουρα με τα τούβλα. Τώρα κάνουν τα μπανάκια τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ÎšÎŸÎ¥Î¤Î£ÎŸÎ¥Î¡Î‘Ο ανασχηματισμός φαίνεται ότι παίρνει μια μικρή παράταση και αναβάλλεται πιθανότατα για την επόμενη εβδομάδα, με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν χαλάμε τις διακοπές του κόσμου».  Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, η εν λόγω κυβερνητική πηγή φάνηκε να «μεταθέτει» τη συζήτηση αυτή...
για την επόμενη εβδομάδα ή και αργότερα.  Σημείωνε δε, ότι τα επιτόκια είναι χαμηλά, οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας κινούνται ακόμη σε χαμηλότερα επίπεδα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες του Νότου αλλά διευκρίνιζε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για έξοδο στις αγορές.  Απαντώντας, μάλιστα, σε σχετικό ερώτημα, εκτίμησε ότι θα υπάρξει ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα.  Είναι φανερό πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει χρόνο να μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις του και να μην πάρει αποφάσεις που ίσως οδηγήσουν σε κακά εκλογικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive